Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Praktické elektrické šroubováky

Práca technika drobnej elektroniky, ako sú napríklad smartfóny, notebooky či iné podobné zariadenie, je často veľmi zdĺhavá a náročná najmä kvôli množstvu drobných, ťažko dostupných či zle viditeľných skrutiek, ktoré musí odstraňovať, prípadne skrutkovať naspäť na zariadenie. Neoceniteľným pomocníkom pri takejto práci tak môžu byť elektrické skrutkovače, ľudovo nazývané tiež šroubováky alebo šrobováky. 

Praktické elektrické šroubováky

Tieto šikovné malé zariadenia dokážu urýchliť prácu a znížiť tak náklady na čas aj energiu v radoch minút až hodín. Dnes si preto predstavíme hneď tri zaujímavé elektrické šroubováky, ktoré sa okrem ceny odlišujú aj svojimi možnosťami či príslušenstvom.

Xiaomi WOWstick

Začíname najdostupnejším modelom, ktorým je Xiaomi WOWstick. Tento vcelku jednoduchý nástroj poháňajú 2 batérie typu AAA, vďaka ktorým je výdrž tohto zariadenia až 5-6 hodín. Okrem samotného elektrického skrutkovača nájdete v balení až 18 rôznych oceľových bitov, ktoré zaručia širokú využiteľnosť tohto zariadenia. Jednoduché použitie aj príjemná cena činia z tohto nástroja ideálneho spoločníka pre amatérskych alebo začínajúcich technikov.

Kingsdun

Druhým v poradí je elektrický skrutkovač (šroubovák) Kingsdun 28in1. Na rozdiel od trochu cenovo-dostupnejšieho modelu Xiaomi WOWstick ponúka Kingsdun vstavanú batériu, vďaka čomu sa z neho razom stáva praktickejší nabíjateľný skrutkovač. Nabíjanie je umožnené prostredníctvom modlerného USB-C konektoru, vďaka čomu ho nabijete aj pomocou rovnakej nabíjačky, akú používate zrejme u svojho smartfónu. Výdrž batérie tohto elektrického skrutkovača pritom činí veľmi príjemných 8 hodín. Okrem toho však Kingsdun ponúkne ešte jednu, veľmi cennú funkciu, a to praktickú LED diódu. Vďaka nej získate bezproblémový prehľad aj v ťažko dostupných a viditeľných miestach každého zariadenia. Okrem zariadenia nájdete v balení aj 24 oceľových bitov, pre čo najvšestrannejšie využitie. 

Elektrický skrutkovač Kingsdun odporúčame tak profesionálom, ako aj amatérskym technikom, ktorí sa neboja investovať o pár eur viac do kvalitného a prepracovaného nástroja, ktorý im dokáže vloženú investíciu vrátiť už v priebehu niekoľkých dní. 

Xiaomi WOWstick 1F

Najprepracovanejším modelom spomedzi nami ponúkaných elektrických skrutkovačov je Xiaomi WOWstick 1F. Tento model ovplýva do detailov prepracovaným telom z hliníkovej zliatiny, vďaka čomu je nesmierne ľahký a príjemný na používanie. Podobne ako u modelu značky Kingsdun, ani tu nechýba praktické LED osvetlenie, ktoré nesmierne uľahčuje prácu aj v náročných podmienkach. Nabíjateľná batérie poskytuje nepretržitý čas pre prácu až 8 hodín. Elektrický skrutkovač/šroubovák Xiaomi WOWstick 1F ponúkne hneď niekoľko funkcií - okrem klasického skrutkovania je k dispozícii aj závitovanie či dokonca aj jemné vŕtanie.

Pri kúpe však získate nielen kvalitný nástroj, ale aj veľmi bohaté a praktické príslušenstvo. Spomenúť musíme napríklad magnetickú podložku, vďaka ktorej už nestratíte ani jednu malú skrutku, či nabíjaciu základňu, ktorá umožňuje jednoduché uloženie a dobitie. Okrem toho nájdete v balení aj 56 rôznych oceľových bitov, magnetizér, prísavku, páčidlo, USB kábel pre dobíjanie či praktický kryt na prenášanie celého zariadenia. 

Elektrický skrutkovač Xiaomi WOWstick 1F je vhodný pre profesionálov a všetkých, ktorí to s opravou smartfónov a ďalších zariadení z oblasti drobnej elektroniky myslia vážne. Kúpou tohto modelu získate prvotriedne zariadenie s profesionálnym dizajnom aj funkciami, ktoré v budúcnosti ušetrí nielen váš čas, ale aj energiu. 

Všetky vyššie uvedené elektrické skrutkovače, ako aj ďalšie praktické nástroje či náhradné diely nájdete na našom eshope.

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí