Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Opravujete Apple zariadenia? Toto náradie na iPhone sa vám môže hodiť!

Najväčšou prekážkou pri opravách smartfónov býva často nevhodné náradie. Pokiaľ pracujete s rôznymi provizórnymi skrutkovačmi či inými nástrojmi, môže sa vám stať, že pri manipulácii s jemnými komponentami niečo poškodíte. Aby ste sa takýmto problémom vyhli, je vhodné používať kvalitné náradie na iPhone. Prinášame vám tipy na zaujímavé sady, ktoré sa oplatia. 

Opravujete Apple zariadenia? Toto náradie na iPhone sa vám môže hodiť!

Kúpa celých sád náradia na opravu je obvykle cenovo výhodnejším riešením než individuálne zháňanie jednotlivých nástrojov. Niektoré sady sú väčšie, iné menšie, no nájdete v nich viacero rôznych skrutkovačov a ďalších nástrojov, ktoré sa vám zídu. A to nielen v prípade opráv zariadení Apple, ale aj mnohých iných značiek. Náradie je obvykle kompatibilné taktiež s notebookmi či smart hodinkami. Teda, určite pre neho nájdete využitie. 

V spolupráci s našimi technikmi sme pre vás vybrali 4 zaujímavé sady na opravu mobilu z nášho e-shopu, ktoré sa tešia najväčšej obľube. 

Kompletná sada na opravu mobilu 11v1

Základom tejto obľúbenej cenovo dostupnej sadykvalitné skrutkovače so 4 rôznymi koncovkami, s ktorými sa na zariadeniach Apple stretnete najčastejšie. Súčasťou balenia je prísavka na demontáž displeja, nástroj na otváranie, spudger, trsátko, pinzeta a handrička. 

Toto kvalitné Apple náradie vám poslúži takmer pri všetkých opravách smartfónov. 

Profesionálne náradie na iPhone Kingsdun 117v1

Pokiaľ sa opravám iPhone venujete skutočne profesionálne, tento kufrík náradia Kingsdun bude pre vás skvelou voľbou. Nájdete v ňom až 117 rôznych bitov, vďaka čomu môžete mať istotu, že vám nikdy žiaden nebude chýbať. Súčasťou sady sú aj ďalšie praktické nástroje. Napríklad, teleskopická tyčinka s dĺžkou vysúvania až 10 cm. 

Profesionálna sada na opravu telefónu vám poslúži taktiež pri servise notebookov, smart hodiniek, tabletov, fotoaparátov či ďalšej techniky. 

Sada na opravu telefónu iPhone Nanch 22v1

Kvalitné mobil náradie Nanch sa u servisných technikov teší veľkej obľube. Sada na opravu zariadení Apple obsahuje 22 najpoužívanejších bitov, ktoré nájdete v drobnej elektronike. Praktická kovová rúčka sa dobre drží a zabezpečuje jednoduchú manipuláciu. 

Praktické Apple náradie Jakemy 

Kompaktný set náradia pre servis Apple od výrobcu Jakemy obsahuje tie najpoužívanejšie nástroje – skrutkovače s 3 rôznymi bitmi, kovový a plastový spudger či otvárací roller. Vďaka vysokej kvalite má náradie dlhú životnosť a umožní vám pracovať efektívnejšie. 

Samozrejme, v našom e-shope nájdete ďalšie zaujímavé sady s náradím na opravu zariadení, a to nielen Apple, ale aj mnohých ďalších značiek. Stačí si vybrať! 
 

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí