Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Inteligentná spájkovacia stanica pre rýchle zahrievanie: Toor T12-11

Spájkovacie stanice sú pre prácu servisných technikov nesmierne dôležité. Umožňujú im spájať jednotlivé súčiastky dokopy a množstvo servisných úkonov a opráv mobilných zariadení by bez nich nebolo vôbec možných. Je preto veľmi dôležité, mať k dispozícii vysoko kvalitné zariadenie, ktoré umožňuje pracovať presne, rýchlo a teda aj efektívne. 

Inteligentná spájkovacia stanica pre rýchle zahrievanie: Toor T12-11

Toor T12-11 to umožňuje vďaka celej plejáde inovatívnych funkcií a vylepšení, ktoré bežné spájkovacie stanice neponúkajú.

Patrí sem napríklad: 

  • výmena špičiek aj bez nutnosti vypínania zariadenia
  • efektívna rekuperácia tepla a o 30 % vyššia účinnosť jeho prenosu 
  • extrémne rýchle zohriatie hrotu už do 3 sekúnd
  • tenké a zároveň odolné hroty, umožňujúce veľmi presné spajkovanie
  • funkcia spánku, ktorá šetrí energiu a predlžuje životnosť celej stanice
  • možnosť zvárania pri nižších teplotách, čo znižuje riziko poškodenia súčiastok

Všetky tieto funkcie zaručujú, že práca s Toor T12-11 je o 30-50 % efektívnejšia a dokáže ušetriť až 70 % energie. Výsledné spoje sú veľmi presné a celý proces si vyžaduje výrazne menej času.  Tomu napomáha aj možnosť uzamknutia teploty, ktorú si predtým technik pomocou stupnice odstupňovanej po 5 stupňoch jednoducho nastaví a počas práce ju už nemusí kalibrovať. Túto teplotu si taktiež môže nastaviť ako počiatočnú pri každej novej operácii.

Navyše, vďaka digitálnemu displeju si môže servisný technik neustále kontrolovať teplotu, čím sa znižuje riziko vzniku rozličných problémov v dôsledku príliš vysokej alebo naopak príliš nízkej teploty, pred ktorou ho navyše stanica aj varuje.

Toor T12-11 je efektívny, vysoko-kvalitný a aj vďaka účinnej antistatickej funkcii veľmi bezpečný nástroj, ktorý šetrí nielen čas, ale v konečnom dôsledku aj vaše financie. Ak hľadáte výkonné zariadenie pre pravidelné používanie, určite zvážte kúpu tohto zariadenia.

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí