Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Takto môžete účinne ochrániť displej vášho mobilného telefónu

Ochrana displeja je tou najlacnejšou a najjednoduchšou ochranou pred poškodením.

Takto môžete účinne ochrániť displej vášho mobilného telefónu

Či už je Váš smartfón novučičký alebo už ho nejaký čas používate, sú veci, ktoré nepotešia ani v jednom prípade. Keďže nežijeme v dokonalom svete, stačí chvíľka nepozornosti, prípadne malej nešikovnosti a škrabance, pavučina a rozbitý displej sú na svete. Výmena displeja nie je zrovna najlacnejšia záležitosť, preto sa teraz pozrieme na efektívnu ochranu, ktorá Vám pomôže pri nehodách predísť spomínaným poškodeniam.

Chráňte displej

Ochrana displeja je tou najlacnejšou a najjednoduchšou ochranou pred poškodením. Pôsobí ako dodatočná vrstva na povrchu skla Vášho smartfónu. Pomáha chrániť displej pred poškriabaním a znečistením jeho povrchu, zároveň pôsobí ako tlmič pri náraze. Rozlišujeme dva typy ochrany displeja – plastové fólie a tvrdené sklá.

Plastové fólie

Fólia poskytuje základnú formu ochrany displeja. Môžete si ju jednoducho aplikovať sami alebo požiadať predajcu. Aby ste dosiahli čistý a neviditeľný vzhľad je potrebné ju aplikovať bez vzduchových bublín. Chráni displej pred škrabancami, prachom a nečistotami, ale pri páde nemusí zabrániť jeho prasknutiu.

Tvrdené sklo

Sklo predstavuje vyšší level ochrany od plastovej fólie. Absorbuje zvýšený tlak vyvinutý na displej pri páde, a teda ho chráni pred rozbitím.

Celú ponuku ochranných skiel PanzerGlass nájdete tu.

Používajte puzdrá

Niekedy mobilný telefón spadne celou plochou na rovný povrch a displej ostane neporušený. Avšak vo väčšine prípadov nemáme toľko šťastia a dopadne na jednu zo strán a náraz spôsobí prasklinu na LCD. Tomuto môžete zabrániť použitím ochranného puzdra, ktoré prekryje okraje Vášho smartfónu, čím absorbuje náraz pri páde.

Našu ponuku obalov a puzdier nájdete tu.

Neexistuje správny spôsob ochrany Vášho smartfónu, no čím viac opatrení vykonáte, tým lepšie. Ideálnou prevenciou pred poškodením je kombinácia tvrdeného skla na displej a puzdra s vysokou odolnosťou.

Ak ste svoj smartfón nestihli ochrániť, prípadne došlo k poškodeniu aj tak, neváhajte navštíviť Váš FixServis. 😉

Zdieľať

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí