Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

RENEWD: Ekologický iPhone

Chcete niečo nové, niečo originálne, čo zároveň šetrí našu plánetu? Potom je tu pre Vás značka Renewd, ktorá predstavuje nový mílnik v predaji značky Apple. 

RENEWD: Ekologický iPhone

1 Apple iPhone: 4 varianty kúpy

 

Doteraz ste sa rozhodovali medzi dvoma alternatívami: buď ste zainvestovali do zbrusu nového zariadenia alebo ste kúpili zariadenie z druhej ruky, bez záruky, ale za výhodnú cenu. Odteraz máte celkovo 4 možnosti a záleží iba na vás, aké požiadavky na kupované zariadenie máte:
 
1.    Nový Apple iPhone
Výhody: Úplne nové zariadenie, so zárukou a komplet balením. Ideálne riešenie pre tých, ktorí chcú mať najnovší Apple iPhone a cena pre nich nezohráva vôbec žiadnu úlohu. 
Nevýhody: Vysoká cena a neekologickosť – podporujete tvorbu nového elektro-odpadu.
2.    Renewd
Výhody: Repasovaný Apple iPhone, ktorý prešiel rukami Apple technika. Na opravu sa používajú iba Apple komponenty, pričom do predaja sa dostanú len zariadenia vo vysokej kvalite (niektoré dosahujú dokonca kvalitu nového iPhone-u). Cena je oproti kúpe nového telefónu pritom nižšia zhruba o 8%. Na zariadenie sa vzťahuje 2-ročná záruka a Renewd počas nej poskytuje všetkým svojim zákazníkom skvelý zákaznícky servis. V ekologickom balení sa nachádza zariadenie, kábel a nabíjačka. Na zariadenie sa vzťahuje 20% DPH (možnosť odpočtu) a kúpou Renewd iPhone-u šetríte životné prostredie (nevytvárate nový elektro-odpad).
Nevýhody: Pre ekológov výhoda, pre niekoho nevýhoda – do rúk sa vám dostane používané zariadenie. Cena môže byť stále pre niekoho pomerne vysoká.
3.    FixBazár
Výhody: Repasovaný Apple iPhone, ktorý prešiel rukami Fixservis technika. Na opravu sa používajú Apple komponenty, FixPremium displeje alebo náhradné diely vo vysokej kvalite. Ak vám nepostačuje stav batérie na zakúpenom zariadení, máte možnosť zakúpiť si úplne novú batériu za zvýhodnenú cenu. Kúpou Apple iPhone-u z FixBazáru ušetríte zhruba 30% oproti kúpe úplne nového iPhone-u.  Na zariadenie sa vzťahuje 1-ročná záruka. V balení sa nachádza zariadenie a kábel. Kúpou FixBazár iPhone-u šetríte životné prostredie (nevytvárate nový elektro-odpad).
Nevýhody: Nemožnosť odpočtu 20% DPH – keďže ide o bazárový predaj, zariadenie je oslobodené od DPH. Pre ekológov výhoda, pre niekoho nevýhoda – do rúk sa vám dostane používané zariadenie.
4.    Bazár
Výhody: Hlavnou výhodou kúpy zariadenia cez klasický bazár je nízka cena. Kúpou iPhone-u z bazáru šetríte životné prostredie (nevytvárate nový elektro-odpad).
Nevýhody: Pre ekológov výhoda, pre niekoho nevýhoda – do rúk sa vám dostane používané zariadenie. Neviete, čo kupujete – zariadenie nie je skontrolované profesionálnym technikom. Na zakúpené zariadenie nemáte záruku. Nemožnosť odpočtu 20% DPH – keďže ide o bazárový predaj, zariadenie je oslobodené od DPH. 

RENEWD: misia a vízia

Holandská značka Renewd píše svoju históriu už približne dva roky, keď sa rozhodli vytvoriť úplne nový koncept filozofie predaja značky Apple, ktorý tvoria tri piliere: 

  1. Vysoká kvalita 
  2. Výhodná cena
  3. Šetrenie životného prostredia

Čo by ste mali vedieť
Renewd je úplne prvá spoločnosť, ktorá ponúka repasované Apple produkty v premium kvalite pod vlastnou značkou, pričom na opravu používa výsostne originálne Apple komponenty. Predtým, ako sa dostane produkt do predaja je skontrolovaný certifikovaným Apple technikom, poškodené časti sú vymenené za originálne Apple náhradné diely v tej najvyššej kvalite, zabalené do ekologickej Renewd krabičky, spolu s káblom a nabíjačkou, a takto posunuté do predaja.

Čo získate kúpou Renewd

  1. Renewd nepozerá na kompromisy, ak ide o kvalitu. Do predaja sa dostanú iba iPhone-y, ktoré dosahujú kvalitu zhruba 85%, čím sú porovnateľné s úplne novými iPhone-ami. Kúpou holandskej značky Renewd teda získate:
  2. Vysoká kvalita: Premium Apple kvalita náhradných dielov s certifikátom
  3. Výhodná cena: Oproti kúpe nového iPhone-u ušetríte zhruba 15%, zároveň sa na Renewd iPhone vzťahuje 20% DPH (možnosť odpočtu DPH)
  4. V ekologickej Renewd krabici sa nachádza: zrepasovaný iPhone, kábel, nabíjačka, ihla
  5. Na produkt sa vzťahuje 2 ročná záruka
  6. Skvelý zákaznícky servis: Ak sa niečo stane so zariadením Renewd, firma vám ponúka bezplatné vyzdvihnutie a doručenie kuriérom do servisu, počas trvania záruky 2 roky
  7. Šetrenie planéty: kúpou repasovaného iPhone-u nevytvárate nový elektro odpad

Ako šetríte našu planétu kúpou značky Renewd?

Kúpou iPhone-u značky Renewd dávate starému zariadeniu doslova druhý život. Tým, že značka sa snaží zamedzovať vytváraniu nového elektro odpadu, šetrí našu planétu. Za rok 2019 ušetrila 25 miliónov litra vody a cez 14 tisíc ton emisií CO2, čo je zhruba 100 letov z Amsterdamu do Paríža (alebo ak radi cestujete vlakom, tak je to zhruba 5x cesta vlakom okolo sveta). Renewd taktiež šetrí aj nerastné suroviny: za rok 2019 zrepasovala zhruba 3,6 kila zlata (čím ušetrila zlato približne na 1200 svadobných prstienkov).

Renewd: pre ekológov s vysokými nárokmi

Ak Vám záleží na zdraví našej planéty a jej budúcnosti, zároveň však patríte k tým, čo majú nielen vysoké požiadavky na seba, ale aj na to, čo kupujú, je pre vás Apple iPhone pod značkou Renewd ako stvorený. Kúpou Renewd získate „zelený“ iPhone, ktorý spĺňa nároky na Apple kvalitu, zároveň získate skvelý zákaznícky servis, počas trvania 2-ročnej záruky a možnosť odpočtu DPH. 

Zdieľať

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí