Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Nefunkčná základná doska mobilu?

Mal si niekedy telefón v opravovni? Potom Ťa určite prekvapila cena za jeho opravu. Môže za to hodnota náhradných dielov. My vo FixServise to ale robíme inak. S nami teda ušetríš.

Nefunkčná základná doska mobilu?

Mobilný telefón je v podstate vreckový počítač. Používateľovi ponúka veľké množstvo funkcií a vysoký výkon v zmenšenom balení. Aj preto sa na týchto zariadeniach môže objaviť veľké množstvo problémov. Náhodne nefunkčný dotyk, nefunkčná wifi, prípadne nefunkčné audio, zvuk, mikrofón, reproduktor. Veľa závad má ale často jediného pôvodcu - základnú dosku.

Ako opravujeme základné dosky?

Základná doska je epicentrom všetkého diania. Spája všetky komponenty a zaisťuje ich bezproblémovú funkčnosť. Niet teda divu, že sa pri akomkoľvek probléme dostane medzi hlavných kandidátov na opravu. A to aj v prípade, že sa jedná o na prvý pohľad nesúvisiace poruchy, ako je nefunkčné podsvietenie LCD displeja, prípadne ak telefón nenačíta SIM kartu.

Oprava a servis základných dosiek je pre jednotlivé modely telefónov špecifická. Výrobcovia totiž využívajú odlišných dodávateľov, čo servisom „vytvára vrásky na tvári". Princípy sú síce rovnaké, nie každá základná doska ale pôjde pohodlne opraviť a opäť sprevádzkovať. Mnoho servisov tak siahne po kompletnej výmene. My sa ale snažíme hľadať to najlepšie riešenie pri mobilných telefónoch iPhone i iných zariadeniach a základnú dosku opäť sprevádzkovať.

Oprava a servis základných dosiek - zložitý proces?

Špecialisti na servis základných dosiek. Práve medzi ne sa radí naša spoločnosť. Patríme medzi servisné domy, ktoré si poradia s opravami širokého spektra telefónov a ďalších mobilných zariadení. Zvládame:

Oprava a servis Apple zariadení je pomerne špecifická. Ak svoj telefón zveríš do rúk certifikovaného servisu, často odídeš naprázdno. Pri telefónoch (ale aj ďalších zariadeniach od spoločnosti Apple) sa totiž oprava vôbec nerieši. Servis ti miesto toho ponúkne iné zariadenie za 80 - 90% pôvodnej ceny. Oprava základnej / matičnej dosky iPhone ti tak môže ušetriť veľa peňazí. Zastav sa u nás. My vo FixServise Tvoj problém vyriešime a navyše lacnejšie ..

Problémy so zvukom - pomôže výmena čipu?

Oprava základnej / matičnej dosky MacBook, iPhone, ale aj iných ako Apple zariadení, Ti pomôže aj pri problémoch so zvukom. Zakopaný pes síce môže byť v kontakte so základnou doskou, často ale pomôže aj výmena audio čipu. Ak máš problémy s nahrávaním a prehrávaním zvuku, prípadne volaním, výmena čipu ich spoľahlivo odstráni. A to bez nutnosti meniť celú dosku. V prípade iPhone X tak ušetríš až 489 €.

V našom servise si ale poradíme aj s ďalšími bežnými úkonmi. Keď Tvoj telefón vydrží namiesto pôvodných niekoľkých hodín v prevádzke len niekoľko minút, výmena batérie jeho výdrž opäť predĺži. Výmena prasknutého / rozbitého dotykového skla a LCD displeja zase urobí z tvojho mobilu krásne, nové zariadenie.

Ak máš akýkoľvek problém s mobilným telefónom, obráť sa na nás. Poradíme si nielen s bežnými úkonmi ako je výmena batérie, ale aj so sofistikovanými opravami. Prineste ho do nášho servisu a Tvoj miláčik bude opäť ako nový.

FixServis - najlepšie hodnotený servis mobilov a elektroniky

Hľadáte kvalitné a rýchle riešenie pre svoje poškodené zariadenia? Máte problémy s mobilom, notebookom, TV, kávovarom alebo inou elektronikou? Problém vyriešime v najkratšom čase za bezkonkurenčné ceny. Či už sa jedná o okamžitú výmenu batérie alebo expresné opravy displeja. Naše pobočky nájdete 5x v Bratislave a ďalej v Nitre, Prievidzi a Nových Zámkoch. Pre ostatné mestá ponúkame kuriéra zadarmo. Sme prémiový servis Apple (iPhone, iPad, Macbook), Samsung, Xiaomi, Sony a ďalších značiek. A tiež autorizované servisné stredisko značiek Huawei a Honor. Máme certifikát kvality ISO 9001 a pracujú u nás iba certifikovaní technici. Pre domácich kutilov ponúkame tiež predaj náhradných dielov za zvýhodnené ceny a návody pre opravy. FixServis je slovenská firma, ktorej záleží na svojich spokojných zákazníkoch.

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí