Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

FixPremium prichádza!

Prečo by ste sa mali pri výmene displeja na Apple iPhone rozhodnúť pre ten, vo FixPremium kvalite? Prečítajte si v našom článku.

FixPremium prichádza!

Poznáte to... Vo vrecku máte svoj smartphone, predkloníte sa a je to tam. Pavučina cez displej. To sú chvíle, kedy rozmýšľate, prečo som to ochranné sklo už dávno nekúpil/a. No na to je už neskoro. Vaše ďalšie kroky vedú na google a po chvíľke googlenia zisťujete, že máte dve možnosti. Buď veľmi kvalitný, ale aj veľmi drahý originál alebo jeho lacnú čínsku kópiu. Ak budete googliť aj naďalej zistíte, že tieto čínske kópie používajú lacné LCD zobrazovacie panely a ich farebnosť sa ani nepribližuje originálu. No dnes je tu už aj tretia možnosť! Predstavujeme Vám svoju vlastnú značku, FixPremium. FixPremium je synonymom špičkovej kvality. Označuje len PRÉMIOVÉ produkty s DOŽIVOTNOU zárukou. Cena je priam atraktívne neodolateľná! Používajú Japonské LCD SHARP a kvalitou sa bez problémov vyrovnajú originálu. Takýto displej si môžete nechať vymeniť na ktorejkoľvek pobočke Fixservisu. Je tu aj druhá možnosť, ponúkame aj náradie, ktoré jepotrebné náradie na výmenu displeja, či baterky doma na stole. S takouto výmenou Vám pomôžu video návody, ktoré pre Vás pripravil FixServis.

Kompletnú ponuku displejov FixPremium nájdete TU.

FixPremium LCD Repair KIT

Japonská kvalita zobrazovacieho panela SHARP

Jednotlivé časti LCD kompletu (dotykové sklo, LCD zobrazovač) použité vo výrobkoch FixPremium sú od prémiového japonského výrobcu - SHARP Electronics. Na všetky produkty označené ako FixPremium ponúkame doživotnú záruku, čo si môžeme dovoliť pre ich minimálnu chybovosť a nadpriemernú kvalitu. Japonský výrobca SHARP Electronics je jeden z dodávateľov pre spoločnosť Apple. Apple pre výrobu hardvéru svojho telefónu (Apple iPhone) využíva spoluprácu s viac ako 200 firmami z celého sveta. Napríklad LCD zobrazovač (displej) vyvíjajú a vyrábajú pre Apple aktuálne 4 spoločnosti - SHARP, LG, Toshiba a Samsung. Apple vyvíja pre svoj mobilný telefón iba softvér a dizajn.

Jednotlivé časti LCD kompletu.

Horný polarizačný filter - Hornú časť tvorí Polarizačný filter s horizontálou osou na polarizáciu svetla pri jeho výstupe.

Horný sklenený podklad - Špeciálny sklenený podklad s elektródami ITO používanými pri výrobe farebných filtrov.

Farebný filter - Farebný filter vytvára farby obrazu na LCD displeji. Farebný filter sa skladá z červeného, ​​zeleného a modrého pigmentu.

Tekutý kryštál - Tekuté kryštály menia orientáciu pod aplikovaným elektrickým pólom a môžu tak blokovať alebo prepúšťať svetlo.

Dotykový snímač - Snímače v bunkách používajú existujúce vrstvy na vytvorenie matrice dotykového snímača

3D kapacitný snímač - Snímače v bunkách používajú existujúce zobrazovacie vrstvy na vytvorenie 3D senzorovej kapacitnej matice snímačov. Thin Film Transistor: TFT sú mikro-spínacie tranzistory, ktoré sú usporiadané v matrici na sklenenom substráte.

Vrstva tenkých tranzistorov TFT - sú mikrospínacie tranzistory, ktoré sú usporiadané v matrici na sklenenom substráte pre riadenie každého obrazového pixelu.

Spodný sklenený podklad - Špeciálny sklenený podklad s elektródami ITO používanými pri výrobnom procese s tenkovrstvovým tranzistorom (TFT).

Spodný polarizačný filter - Spodnú časť tvorí Polarizačný filter s vodorovnou osou na vertikálnu polarizáciu svetla pri jeho vstupe.

Podsvietenie - Tekuté kryštály nevytvárajú vlastné svetlo, preto je potrebný ďalší prostriedok na poskytovanie svetla, ktorý umožňuje zobrazenie obrazovky. FixPremium využíva svetelný zdroj umiestnený na bočnej strane obrazovky.

Ušetrí nielen peniaze, ale aj baterku.

Možno viete, že väčšinu batérie si zoberie displej. No asi ste nevedeli, že čínske kópie „zožerú“ energie oveľa viac ako originál. Tohto sa s displejmi FixPremium nemusíte báť. Tieto displeje „žerú“ dokonca menej ako originál. Toto je zaistené technológiou 3D In-Cell Touch Technology, vďaka ktorej je displej oveľa menej energeticky náročný.

Nezabudlo sa ani na Hydrofóbnosť

Displeje FixPremium sú rovnako hydrofóbne ako originál.

Displeje FixPremium sa nenechajú zahanbiť ani v oblasti podsvietenia

Narozdiel od lacných napodobenín má FixPremium rovnako kvalitné podsvietenie ako originál. Bez tmavých okrajov a s jasnou bielou.

Potrebné nástroje

K displeju FixPremium si môžete veľmi výhodne prikúpiť set všetkého potrebného náradia, ktoré budete pri výmene potrebovať.

Kompletnú ponuku displejov nájdete TU.

FixPremium pre

  • iPhone 8 Plus TU,
  • iPhone 7 Plus TU,
  • iPhone 6s Plus TU.

 

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí