Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

FixBazár: Použitý iPhone, so zárukou 1 rok

Pokazil sa Vám iPhone a tak stojíte pred otázkou, či kúpiť úplne nový alebo lacnejšiu alternatívu, z druhej ruky, z bazáru? Ak chcete ušetriť na cene, ale zároveň chcete mať na zariadenie záruku, ponúkame Vám riešenie.

FixBazár: Použitý iPhone, so zárukou 1 rok

1 Apple iPhone: 4 varianty kúpy

Doteraz ste sa rozhodovali medzi dvoma alternatívami: buď ste zainvestovali do zbrusu nového zariadenia alebo ste kúpili zariadenie z druhej ruky, bez záruky, ale za výhodnú cenu. Odteraz máte celkovo 4 možnosti a záleží iba na vás, aké požiadavky na kupované zariadenie máte:

1.    Nový Apple iPhone
Výhody: Úplne nové zariadenie, so zárukou a komplet balením. Ideálne riešenie pre tých, ktorí chcú mať najnovší Apple iPhone a cena pre nich nezohráva vôbec žiadnu úlohu. 
Nevýhody: Vysoká cena a neekologickosť – podporujete tvorbu nového elektro-odpadu.
2.    Renewd
Výhody: Repasovaný Apple iPhone, ktorý prešiel rukami Apple technika. Na opravu sa používajú iba Apple komponenty, pričom do predaja sa dostanú len zariadenia vo vysokej kvalite (niektoré dosahujú dokonca kvalitu nového iPhone-u). Cena je oproti kúpe nového telefónu pritom nižšia zhruba o 8%. Na zariadenie sa vzťahuje 2-ročná záruka a Renewd počas nej poskytuje všetkým svojim zákazníkom skvelý zákaznícky servis. V ekologickom balení sa nachádza zariadenie, kábel a nabíjačka. Na zariadenie sa vzťahuje 20% DPH (možnosť odpočtu) a kúpou Renewd iPhone-u šetríte životné prostredie (nevytvárate nový elektro-odpad).
Nevýhody: Pre ekológov výhoda, pre niekoho nevýhoda – do rúk sa vám dostane používané zariadenie. Cena môže byť stále pre niekoho pomerne vysoká.
3.    FixBazár
Výhody: Repasovaný Apple iPhone, ktorý prešiel rukami Fixservis technika. Na opravu sa používajú Apple komponenty, FixPremium displeje alebo náhradné diely vo vysokej kvalite. Ak vám nepostačuje stav batérie na zakúpenom zariadení, máte možnosť zakúpiť si úplne novú batériu za zvýhodnenú cenu. Kúpou Apple iPhone-u z FixBazáru ušetríte zhruba 30% oproti kúpe úplne nového iPhone-u.  Na zariadenie sa vzťahuje 1-ročná záruka. V balení sa nachádza zariadenie a kábel. Kúpou FixBazár iPhone-u šetríte životné prostredie (nevytvárate nový elektro-odpad).
Nevýhody: Nemožnosť odpočtu 20% DPH – keďže ide o bazárový predaj, zariadenie je oslobodené od DPH. Pre ekológov výhoda, pre niekoho nevýhoda – do rúk sa vám dostane používané zariadenie.
4.    Bazár
Výhody: Hlavnou výhodou kúpy zariadenia cez klasický bazár je nízka cena. Kúpou iPhone-u z bazáru šetríte životné prostredie (nevytvárate nový elektro-odpad).
Nevýhody: Neviete, čo kupujete – zariadenie nie je skontrolované profesionálnym technikom. Na zakúpené zariadenie nemáte záruku. Nemožnosť odpočtu 20% DPH – keďže ide o bazárový predaj, zariadenie je oslobodené od DPH.

Kvalita, záruka, ekológia a perfektná cena v jednom

Kúpa použitého iPhone-u z druhej ruky síce predstavuje vidinu výhodnej kúpy, pritom však nesie so sebou značné riziká. Použitý iPhone ste doteraz kupovali cez bazárové portály: za nízku cenu ste však doslova nevedeli čo kupujete a naviac bez záruky. Preto prichádzame so skvelým riešením – čo ak by sme vám ponúkli použitý iPhone za skvelú cenu, pričom by ste získali istotu, že zariadenie bolo skontrolované, opravené a nesie so sebou záruku? Čítajte ďalej...

Ako FixBazár funguje?

  1. Odkúpime použitý Apple iPhone.
  2. Naši servisní technici zariadenie skontrolujú a poškodené časti vymenia za nové: Batérie dosahujú stav 80 – 85% a displeje sú vymieňané za nové originál Apple displeje alebo za displeje FixPremium. 
  3. Ak zákazník chce úplne novú batériu, má možnosť kúpi novej batérie za zvýhodnenú cenu.
  4. Takto skontrolované zariadenie, vám ponúkame so zárukou 1 rok.
  5. Balenie obsahuje: Apple iPhone + kábel.

Viac o iPhone FixBazár kategóriách si môžete prečítať TU.

Kvalita Fixservis

Kupovať použitý iPhone odteraz nemusí predstavovať žiadne riziko. FixBazár Apple iPhone-y prejdú vždy rukami profesionálneho servisného technika, ktorý zariadenie skontroluje a ak treba, chybné časti vymení. Pri oprave dbáme na kvalitu a tak nový displej alebo batéria musia spĺňať vyššie štandardy. Na predávané zariadenia naviac poskytujeme záruku 1 rok.

Displej Apple vo FixPremium kvalite:

  • Rovnako hydrofóbny ako originál
  • Spotrebuje dokonca menej kapacity batérie ako originál, vďaka 3D In-Cell Touch Technology
  • Zachováva svietivosť, pozorovacie uhly a majú dokonca vyšší jas ako originál Apple
  • Funkčná technológia „True Tone“ (naproti OEM displeju, ktorý ju nezachováva)

Ekologický aspekt

Ak sa rozhodnete kúpiť používaný iPhone, nešetríte tak iba svoju peňaženku, ale aj planétu. Tým, že kúpite už vyrobené zariadenie, nevytvárate nový elektro-odpad, čím ako bonus získate dobrý pocit, že pristupujete zodpovedne k životnému prostrediu.

FixBazár iPhone: pre obozretných ekologických milovníkov kvality a nízkej ceny

Ak sa rozhodujete pre kúpu Apple iPhone-u a rozhodujúcimi faktormi sú pre vás nízka cena, kvalita a záruka, zároveň nie ste podnikateľ a možnosť odpočtu DPH nie je pre vás vôbec podstatná, je pre vás najvhodnejším riešením práve FixBazár. Kúpou tohto iPhone-u určite neprehlúpite – potešíte tým nielen seba, svoju peňaženku, ale zároveň aj planétu.

Zdieľať

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí