Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Držte sa, NABÍJAME!

Bezdrôtové nabíjanie poznáme už viac ako 100 rokov, no až začiatok 21. storočia mu vdýchol nový život. Tak prečo sa neodkáblovať aj v aute? 

Držte sa, NABÍJAME!

 

Už koncom 19. storočia Nikola Tesla dokázal magnetickú rezonančnú väzbu – vytvorením magnetického poľa medzi dvoma obvodmi, vysielačom a prijímačom, schopnosť prenášať elektrickú energiu vzduchom. V dnešnej dobe sa využíva množstvo technológií bezdrôtového nabíjania, so zámerom ,,odstrihnúť káble“ mnohým zariadeniam(od smartfónov a notebookov až po kuchynské spotrebiče a autá) a prináša tak zvýšenú mobilitu a obrovský pokrok.

Sadnete si do auta, zapnete na svojom smartfóne hudbu, či spustíte navigáciu a už len sledujete, ako sa Vám rýchlo vybíja batéria. Nie vždy máte možnosť hľadať kábel a zapojiť ho, aby ste si svoju batériu nabili, obzvlášť keď sa v rannej špičke sústredíte na cestnú premávku a v myšlienkach už vymýšľate príbeh, prečo meškáte na meeting...

Predstavujeme Vám 3 držiaky do auta so zabudovaným bezdrôtovým nabíjaním, ktoré Vám uľahčia a spríjemnia čas strávený vo Vašom vozidle. Stačí jednoducho vložiť svoj smartfón do držiaku, nastaviť GPS alebo zapnúť Spotify a Vaša batéria sa zároveň bude nabíjať.

SBS DRŽIAK s bezdrôtovým nabíjaním

Výhodou tohto držiaku je, že ako jediný, z nášho výberu, sa dá pripevniť na sklo, taktiež je možné ho upevniť aj na palubnú dosku. Je navrhnutý pre smartfóny do 6“, ktoré podporujú QI technológiu.

Jeho používanie je veľmi jednoduché – stačí vložiť smartfón medzi jeho ramená a zacvaknúť a vďaka 5 W napájaniu sa tak Váš smartfón dokáže nabiť na 25% už po 30 minútach.

SBS DRŽIAK DO AUTA s automatickým zatváraním a bezdrôtovým nabíjaním

Tento držiak do auta je charakteristický automatickým systémom otvárania a zatvárania, aby ste nemuseli zbytočne strácať čas upevňovaním Vášho smartfónu.

Je vybavený snímačom, ktorý automaticky otvorí ramená držiaku, aby ste mohli jednoducho vložiť svoj telefón a potom sa ramená automaticky zatvoria. Ak chcete smartfón vybrať, stačí priložiť prst k ďalšiemu senzoru, ktorý zabezpečí následné okamžité otvorenie ramien.

 

 

10 W nabíjanie s podporou rýchleho nabíjania, využíva technológiu QI. Aby ste si mohli zároveň bezdrôtovo nabiť svoj smartfón, zapojte USB typu C do držiaku a do zásuvky 12/24 V Vášho auta. Ak chcete využiť funkciu rýchleho nabíjania, je potrebné použiť kábel podporujúci rýchlonabíjanie.

Práve autá sú miestom, kde rôzne káble ,,navyše“ môžu zavadzať a znepokojovať. Aj bezdrôtové nabíjačky sú vybavené rýchlym nabíjaním, podobne, ako to býva u tých káblových. Nabíjanie v aute sa tak stáva vysoko účinným a rýchlym, bez problémov s káblami, preto je riešenie týchto držiakov mimoriadne pohodlné.

Môže sa stať, že sa Vám smartfón pri tomto spôsobe bude prehrievať, ak ho máte v puzdre, preto sa odporúča vkladať smartfón do držiaku bez ochranného puzdra. Už si len stačí vybrať svoj držiak do auta s bezdrôtovým nabíjaním, aby ste si mohli byť istí, že GPS Vám už nikdy Vašu batériu ,,nevyčerpá“.

Držať sa môžete aj vtedy, ak Váš telefón bezdrôtové nabíjanie nepodporuje! Určite si pozrite našu širokú ponuku držiakov bez nabíjania.

Alebo si pozrite našu kompletnú ponuku príslušenstva k nabíjaniu, ktorú nájdete TU.

Ak potrebujete iba nabíjaci/dátový kábel, tie nájdete TU.

A ak hľadáte bezdrôtové nabíjanie a power banky, tak tie nájdete TU.

Zdieľať

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí