Fixservis logo
0
0 €
Zdieľať

Čo robiť, ak sa rozbije zadné sklo na iPhone?

Apple už nejakú tú dobu používa na zadnej strane svojich iPhonov sklo. To sa však vyznačuje vysokou krehkosťou... Poradíme vám, ako pri oprave ušetriť viac než 500 €.

Čo robiť, ak sa rozbije zadné sklo na iPhone?

V roku 2017 predstavil Apple svoje modely iPhone 8 a iPhone 8 Plus. Okrem iného priniesli tieto telefóny aj novinku v podobe veľmi praktického bezdrôtového nabíjania. Aby tak bolo ale možné učiniť, kov na zadnej strane musel byť nahradený sklom. Sklenený zadný kryt je odvtedy spoločnou črtou všetkých nasledujúcich modelov:

- iPhone 8

- iPhone 8 Plus

- iPhone X

- iPhone Xs

- iPhone Xs Max

- iPhone Xr

- iPhone 11

- iPhone 11 Pro

- iPhone 11 Pro Max

- iPhone SE 2020

- iPhone 12 Pro max

- iPhone 12 Pro

- iPhone 12

iPhone 12 Mini

Inovovaný vzhľad i pohodlné nabíjanie ulahodili naozaj veľkému množstvu Apple zákazníkov. Nový zadný kryt bol však oveľa náchylnejší na rozbitie a riešenie výrobcu v prípade prasknutého zadného skla už veľa zákazníkov nepotešilo.

Ako sa vyhnúť vysokým nákladom?

Apple v prípade rozbitého zadného skla ponúka iba tzv. „swap“ možnosť. To znamená, že poškodené zariadenie vymení za nové, je však nutné priplatiť si nemalú čiastku. Napríklad u modelov iPhone Xs, iPhone Xs Max a iPhone 11 Pro Max táto čiastka presahuje hranicu 700 €. Ak vezmeme do úvahy, že problém je často len vizuálneho charakteru, táto suma je naozaj privysoká.

Našťastie je aj iná, o mnoho dostupnejšia možnosť. Prasknuté zadné sklo si zákazník môže nechať vymeniť u nás, vo FixServis.

Postup

Výmena prasknutého zadného skla je bez profesionálnych nástrojov neuveriteľne zdĺhavá a v podstate takmer nemožná. Vo FixServis ju vďaka bohatým skúsenostiam i potrebnému vybaveniu vieme našťastie zrealizovať už za jediný deň.

Postup

1. Oddelenie zadného skla od tela telefónu

  • Špeciálny prístroj zneutralizuje lepidlo, ktorým je zadné sklo pripevnené k telu.

 

2. Odstránenie zadného skla

  • Pomocou profesionálnych nástrojov technik opatrne odstráni každý kúsok rozbitého skla

3. Vyčistenie telefónu od zvyškov lepidla

  • Posledné zvyšky lepidla sú pomocou laseru oddelené od zariadenia.
  • Technik následne zvyšky ručne odstráni.


4. Nalepenie nového skla


Aké výhody vám ešte FixServis prináša?

Ako sme ukázali na postupe, rozbité zadné sklo rozhodne nie je problém, ktorý dokáže vyriešiť hocikto. Ani to však ešte nemusí znamenať, že získanie nového zadného skla musí byť nezmyselne nákladné, práve naopak. Vďaka našim službám je možné ušetriť stovky eur a získať nové zadné sklo už za 95 €.

Zákazníci nám môžu svoj telefón priniesť, prípadne bezplatne zaslať prostredníctvom kuriéra, ktorý im ho po vykonaní servisu aj bezplatne prinesie naspäť. Pri prijatí telefónu do 11:00 vykonávame opravu ešte v daný deň a telefón sa majiteľovi vráti po 18:00. Zákazníkovi je po celú dobu k dispozícii náhradné zariadenia, a to úplne zadarmo.

Prečo si nechať vymeniť zadné sklo u nás?

  • Zákazník ušetrí stovky eur
  • Dovoz a vrátenie kuriérom v cene
  • Možnosť online objednávky
  • Garancia dostupnosti náhradných dielov
  • Náhradné zariadenie zdarma
  • Vysoká rýchlosť opravy – 1

Ekológia na prvom mieste

Neustále zlepšujeme našu uhlíkovú stopu, aby sme chránili našu planétu. Prečítajte si viac o tom, ako prispôsobujeme naše procesy, aby sme znížili našu stopu.

Viac informácíí